5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

nikoleta-10Интригите и скандалите във VIP Dance продължават да се вихрят с пълна сила също като звездите на дансинга.

Дали конфликтите са пиар стратегия или не, факт е, че това шоу е по-интересно от онова шоу. Но този път няма да правим тв анализи.

След разпрата Нешка – Сашка, много коментирани се оказаха заяжданията между друг член на журито и още един атрактивен участник в предаването.

От самото начало Орлин Павлов и сексбомбата Николета Лозанова се джафкат. Колкото и да се старае, плеймейтката всеки път става трън в очите на певеца, който не пропуска възможност да я критикува повече от другите звезди и да вдига ниски оценки на отбора й.

Тя пък не крие недоволството си от отношението му, заради което пък Нешка Робева я нарече „мрънкало“. При първите й представяния всички повярвахме, че четворките, с които Орлин я награждава, са плод на професионалната му преценка за справянето й с танците. След това обаче безпристрастното му журиране бе подложено на съмнение.

Той започна да й отправя забележки, част от които нямат нищо общо с техниките, които силиконовата изкусителка демонстрира на дансинга, а с деколтето й.

„Специалното“ му отношение към магнетичната брюнетка започна да се набива на очи до такава степен, че въпросът за безпристрастността загуби сила и на негово място излезе съмнението дали наистина той я е нарочил или точно обратното – хвърлил й е око!? Казано в прав текст: Сваля ли Орлин Павлов Николета Лозанова?

Намек за това, че всъщност той я харесва направи в ефир професионалната танцьорка от нейния отбор Елена Добрикова. Тъй като приятелката му Яна Акимова участва в шоуто, Елена се опита да не създава интриги и обясни ситуацията доста странно: „Николета е много много красива жена и за да я стимулира да танцува по-красиво от самата нея, Орлин й дава ниски оценки.“

Николета коментира ситуацията така: „Той се държи по детски. Ако има нещо лично към мен, по-добре да ми го каже! Особено се дразня на забележките за деколтето ми. Аз съм секссимвол и мога да си позволя дълбоки деколтета.“ На въпроса как се държи с нея извън екрана и дали усеща интерес от негова страна, Николета бе лаконична: „Когато се засичаме по коридорите само ми се усмихва.“

Дали стрелите, които Орлин мята към Николета са любовни, а не бойни?

Добавете коментар

Защитен код
Обнови