5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

photo2Популярната поп фолк певица Ивана е решила да даде ход на дело за измама срещу собственика на плевенска дискотека. По думите на адвоката на изпълнителката, тя отменила участието си в клуба заради здравословни причини. Ивана информирала за промяната в плановете бизнесмена шест часа преди началото на купона.

Въпреки, че предварително бил осведомен, собственикът на заведението събирал такса от входа и не обявил нищо пред присъстващите чак до три часа сутринта. Едва тогава на видеостените в заведението излезли надписи, на които гласяло, че заради автомобилна катастрофа Ивана няма да може да пее.

PR-ът на певицата разкри, че тя ще заведе дело срещу собственика не, за да печели пари, а за да даде пример какво трябва да се прави в такива ситуации. Предприетите от нея мерки в никакъв случай не са за пари.

За нелепата ситуация Ивана разбрала от свои фенове, с които не спира да си кореспондира. Те й разказали за клипчета от въпросната вечер, на които ясно се вижда съобщението за катастрофата на певицата. След като скандалът станал факт, видеата били свалени от сайта.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови