5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

клюки Дженифър Анистън и Джъстин Теру се ожениха тайно 2015След много клюки и спекулации за сватбата на Дженифър Анистън (Jennifer Aniston) и Джъстин Теру (Justin Theroux), влюбените най-накрая се ожениха.

Според западните медии и близки на двойката, те са го направили на 5 август. Всички гости и свещеника са се събрали в дома им в Bel Air, Лос Анджелис.

Сред присъстващите са били такива персони като тв водещата Елън Дедженеръс (Ellen Lee DeGeneres), актрисата Емили Блънт (Emily Blunt), фотографа Тери Ричардсън (Terry Richardson) и много дтуги.

Според Дженифър, това е било просто парти изненада в чест на предстоящия рожден ден на годеника й. Въпреки това, папараците вече са направили няколко снимки, на които ясно може да се видят свещеника с Библията, както и сватбената торта, украсена с две фигурки на Дженифър и Джъстин в образа на Мъпетите. 

Между другото, тази сутрин в медиите се появи информация, че Дженифър Анистън е осиновила момиченце.

"Дженифър обгърна бебето с грижи и внимание, а също му купи всички най-добри детски вещи - количка, детско легълце и играчки. Името и възрастта на момиченцето не е известно дори и на приятелите на актрисата. Тя не е готова да съобщи за попълнението в семейството на всеки и това ще отнеме значително време, преди да узнаят за това радостно събитие феновете на Джен." - разказа един от източниците.

Сега имаме два повода да поздравим Дженифър и Джъстин!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови