5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

клюки 6 месеца условна присъда за Наоми Кембъл 2015Според западните медии, италианският съд призна Наоми Кембъл (Naomi Campbell) за виновна за атаката й срещу папарак. 45-годишният модел получи 6 месеца условна присъда.

Съгласно съдебните документи, през август 2009 г., "черната пантера" е нападнала фотографа Гаетано ди Джовани (Gaetano di Giovanni), който снимал нея и бившия й приятел - руския милиардер Владимир Доронин (Vladimir Doronin) на един от островите близо до Сицилия.

Според папаракът, Наоми го ударила с чантата си в лицето: "Не очаквах такава реакция от Кембъл. Направих й няколко снимки, а тя взе че ме нападна."

В резултат на инцидента Гаетано ди Джовани получил нараняване на едното си око и се е нуждаел от незабавна медицинска помощ.

Интересното в случая е, че адвокатите на Кембъл бяха постигнали извънсъдебно споразумение с папарака, но прокуратурата в Сицилия настоя да се даде ход на делото в съда.   

Медиите предполагат, че адвокатите на Наоми ще опитат да оспорят присъдата, но все още не са получени никакви официални коментари от тях.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови