5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Richard Gere Alejandra Silva love 2015 00Известният американски актьор и бивш секс символ Ричард Гиър (Richard Gere) за своите 65 години все още се чувства като момче, затова и новата му приятелка е с повече от 30 години по-млада от него.

Филмовата звезда бе заснет на плаж в Сицилия в компанията на 32-годишната блондинка, която се казва Алехандра Силва (Alejandra Silva).

Richard Gere Alejandra Silva love 2015 01

Richard Gere Alejandra Silva love 2015 02

Richard Gere Alejandra Silva love 2015 03

Richard Gere Alejandra Silva love 2015 04

Според източници от обкръжението на Алехандра, нейната връзка с Ричард е започнала преди около година:  

"Те се срещат от миналото лято. Двамата успяха да го скрият от медиите, но всичките им приятели бяха наясно."

Освен това папараци успяха за първи път да щракнат влюбените по време на годишния филмов фестивал в град Таормина, където актьора дойде, за да получи наградата за принос в киното.

Новата приятелка на Гиър е позната в светските среди на Испания. Тя е щерка на бившият финансов вицепрезидент на Real Madrid, Игнасио Силва (Ignacio Silva). Бившият съпруг на Алехандра е Гованд Фридланд (Govind Friedland), син на милиардера и основател на концерна Ivanhoe Mines, Робърт Фридланд (Robert Friedland). От него тя има син Албърт (Albert).

Както е известно, в момента Ричард Гиър е в процес на доста скъп развод с втората си съпруга Кери Лоуъл (Carey Lowell). Двамата живяха заедно в продължение на 11 години и се разделиха през 2013 г. От брака си имат син Омир (Homer). Преди това Гиър беше женен за супермодела Синди Крауфорд (Cindy Crawford). Самата Синди смята, че бракът им не се е получил, защото тя е била твърде млада за актьора.

Снимки: WENN

Добавете коментар

Защитен код
Обнови