5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Sean Diddy Combs 2015 01Рапърът Шон "Диди" Комбс (Sean "Diddy" Combs) е бил освободен от затвора в Лос Анджелис късно вечерта в понеделник, часове след като е бил арестуван за нападение със "смъртоносно оръжие" на кампуса на UCLA (Калифорнийски университет, Лос Анджелис).

45-годишният музикант, актьор, продуцент и моден дизайнер е известен на обществеността не само с неговия талант, но и със скандалния си характер.

Този път Комбс се опитал да удари с пудовка (кръгла гира с дръжка) треньора по американски футбол на сина си Джъстин. Момчето му играе на пост дефанзивен бек в колежанския отбор, за което получава и стипендия.

Според клюките, рапърът се скарал с треньора Джим Мора (Jim Mora), повод за което станали обидните му подвиквания към играчите.

Според очевидци на случката, в някакъв момент видния хулиган е грабнал пудовката и е застрашил треньора, която служителите на реда, квалифицираха като "смъртоносно оръжие".

За щастие никой не е бил сериозно ранен, а Диди е бил пуснат под гаранция. Полицията разследва случая, а представителите на звездата запазват мълчание.

"Това е една много неприятна ситуация за всички участващи страни. Ние в университета работим по установяването на всички обстоятелства, но няма да пречим на длъжностните лица да проведат собствено разследване." - съобщи за медиите Мора.

Снимка: Splash

Добавете коментар

Защитен код
Обнови