5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

клюки Чарлийз Терон и Шон Пен изненадващо се разделиха 2015Според западните медии, една от най-известните холивудски двойки е развалила годежа си. Става въпрос за Чарлийз Терон (Charlize Theron) и Шон Пен (Sean Penn).

Множество източници, близки до бившите влюбени казват, че връзката им се е влошила по време на филмовия фестивал в Кан, където са били, за да представят филма с участието на Чарлийз "Лудия Макс: Пътят на яростта" (Mad Max: Fury Road). Говори се, че инициатор на раздялата станала актрисата.

клюки Чарлийз Терон и Шон Пен изненадващо се разделиха 2015

Журналистите поискаха коментар от официалните представители на Терон и Пен, но отговор засега нe e последвал.  

Припомняме ви, че романсът между актьорите стана известен в началото на 2014 година. В края на декември същата година, имаше клюки за таен годеж на двойката. Предполагаше се, че сватбената церемония ще се състои на рождения ден на блондинката, на 7 август 2015 г. Освен това, в началото на тази година, Пен е пожелал да осинови приемния син на Терон, Джексън.   

Интересното, е че новината за раздялата на знаменитостите се оказа много изненадваща на фона на сравнително скорошните интервюта с актьорите: например, през януари Шон Пен заяви, че е лудо влюбен и иска да се ожени отново, докато през май Чарлийз Терон съобщи, че е готова да има още деца.

Снимки: Splash

Добавете коментар

Защитен код
Обнови