5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Kristen Stewart Alicia Cargile love 2015 01Клюките, че американската актриса Кристен Стюарт (Kristen Stewart), след раздялата си с Робърт Патинсън (Robert Pattinson) е намерила щастието в обятията на личната си асистентка Алисия Каргайл (Alicia Cargile), се оказаха верни.

Майката на звездата Джулс (Jules) увери, че дъщеря й е щастлива и тя приема нейната бисексуалност.

"Защо да съм против, че тя си има половинка от нежния пол? Основното нещо е, че тя е щастлива. - казва Джулс пред сп. Mirror. - Тя ми е дъщеря, а аз съм просто нейната майка и тя знае, че аз ще приема всеки неин избор. Срещнах се с новата й приятелка и я харесах. Защо трябва да я отблъсна? Тя е прекрасно момиче."

Kristen Stewart Alicia Cargile love 2015 02

Джулс смята, че хората трябва да бъдат свободни да избират кого да обичат. Нейната Кристен обича и мъже и жени и уважава позицията на дъщеря си. Въпреки това, на майката на актрисата й е тъжно, че между дъщеря й и Патинсън нещата не се получили.

"Много ми е мъчно, че Кристен и Робърт нямаха шанс да се уединят за малко заедно, с тях постоянно трябваше да е целия свят и тази публичност съсипа всичко." - казва още Джулс.

Както е известно, майката на Кристен я е отгледала заедно с вълци. Според яростната защитничка на животните, дъщеря й обожава вълци, а животните са нейното семейство.

Припомняме ви, че с Кристен Стюарт живеят три кучета. Едно от тях актрисата нарича "светлината на живота ми".

Снимки: WENN

Добавете коментар

Защитен код
Обнови