5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

клюки развод Дженифър Гарнър и Бен Афлек 2015Западните медии не за първи ден оживено обсъждат предполагаемият развод на Дженифър Гарнър (Jennifer Garner) и Бен Афлек (Ben Affleck).

Сега ще се опитаме да обобщим всичко, което беше съобщено напоследък в пресата за отношенията на звездната двойка.

Дженифър и Бен отдавна се счита, че имат един от най-издръжливите холивудски съюзи. Дали наистина не успяха да запазят семейството си? Ако вярваме на клюки от таблоидите, актьорите от известно време не живеят заедно. Слуховете за това се появиха в края на миналия месец. Тогава бе съобщено, че знаменитостите не са засичани заедно от един месец и това се случва малко преди 10-годишнината от сватбата им!

клюки развод Дженифър Гарнър и Бен Афлек 2015

На 17 април на рожденият ден на Гарнър, съпруга й не беше с нея, а в Канада, където се снимаше за филмовата адаптация на комикса "Отряд самоубийци" (Suicide Squad). Неговото отсъствие, разбира се, би могло да се обясни с професионална ангажираност, но пресата бе смутена и от факта, че на ръката на Бен, която попадна в обектива на папараците, нямаше брачна халка.

Месец по-късно, актьорът беше забелязан в казино в Лас Вегас, където правеше големи залози. Трябва да кажем, че според клюките, възможността за разрушаването на брака може да има нещо общо с пристрастяването на Афлек към хазарта.

Независимо от това, в разгара на слуховете за развода, двойката отново започна да се появява заедно на обществени места. Феновете им се поуспокоиха малко, считайки съобщенията в пресата за обичайните клюки.  
 
Сега таблоидите пишат, че 43-годишната Гарнър е заминала за Канада, за да се снима в комедията "Nine Lives" и скоро при нея за лятото ще пристигнат децата й - 9-годишната Вайълет, 6-годишната Серафина и 3-годишния Самуел. А виж 42-годишният Афлек, както твърдят запознати източници остава в САШ и не планира да пътува заедно със смейството си.

Ние предлагаме да не бързаме с изводите и клюките и да изчакаме коментарите от самите актьори.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови