5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

клюки Брад Пит е бисексуален 2015Тези дни в продажба излезе най-новия брой на американското издание Star, на чиято корица е Брад Пит (Brad Pitt).

Въпреки това вниманието на читателите на списанието привлече не усмихнатия актьор, а надписа под снимката му "Тайната на Брад - бисексуален".

Определено, такава новина не е очаквал никой!

клюки Брад Пит е бисексуален 2015

Информацията относно сексуалната ориентация на кинозвездата сподели с журналисти на таблоида, Хешам "Шам" Ибрахим (Hesham "Sham" Ibrahim ) - експерт по въпросите на Холивуд, който в продължение на години преследва хора в кръгове на Брад и Анджелина.

Според него, преди около десет години, Пит се заинтересувал от порно звездата участваща в гей филми, Камерън Фокс (Cameron Fox), на който предложил да се видят в хотел в Монтерей (Калифорния). 

"Не искам да кажа нищо за ориентацията на Брад Пит, но това се случи така или иначе." - каза Шам, който добави още, че при личната среща на двамата, порноактьора не е впечатлил Пит, който се отказал от услугите му.

"Брад хвърли един поглед към него, а след това му даде хиляда долара и поиска да напусне. Камерън, се оказа не толкова привлекателен за него. Предполагам, че Брад има придирчив вкус."

Разбира се, Пит и неговите представители не са коментирали последната информация на медиите.

Тъй като Камерън Фокс вече не е между живите, не може да каже дали историята на Хешам Ибрахим е лъжа или не.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови