5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

клюки Линдзи Лоън прие исляма? 2015Очевидно е, че Линдзи Лоън (Lindsay Lohan) получава удоволствие от това, постоянно да се оказва в центъра на скандал.

Този път бурни дискусии в медиите и социалните мрежи предизвикаха новите снимки на 28-годишната знаменитост, на които държи в ръцете си Корана - свещената книга на мюсюлманите.

клюки Линдзи Лоън прие исляма? 2015

Означава ли това, че актрисата е решила да смени религията си? Както е известно, Лоън е израснала в католическо семейство и винаги е подчертавала принадлежността си към тази религия.

Интересното е, че преди няколко дни Линдзи публикува на страницата си в Instagram снимка с цитат от Корана, който беше премахнат малко по-късно.

Някои интернет потребители предположиха, че актрисата чрез изучаване на основите на исляма се опитва да преодолее проблемите, които са възникнали в живота й свързани със злоупотребата с алкохол.

Заслужава да се отбележи, че Линдзи не за първи път се интересува от други религии. В началото на 2000 г., тя носеше главния кабалистически талисман - червен конец на китката, а през 2012 г., според слуховете, актрисата се присъедини към будистката група на Къртни Лав (Courtney Love).

Между другото, папараците изловиха Лоън при напускането на детския център "Duffield", където тя е заставена по решение на съда на обществено полезен труд. Припомняме ви, че наскоро се говореше, че актрисата няма огромно желание да изпълнява условията на присъдата си, вследствие на което могат да я очакват в бъдеще серозни проблеми.

Очевидно Линдзи е променила решението си и работата й с деца ще бъде в нейна полза.

Снимки: WENN

Добавете коментар

Защитен код
Обнови