5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

клюки съдят Роби Уилямс и жена му за сексуален тормозБивш личен асистент на Роби Уилямс (Robbie Williams) и съпругата му Айда Фийлд (Ayda Field) ги съди, заради предполагаем сексуален тормоз по време на работа за тях.

В искът на Гилс Де Бонфилс (Gilles De Bonfilhs) се казва, че той е бил обект на сексуални нападки най-вече от Айда, която многократно се е разхождала пред него по бельо, задавала му въпроси от интимен характер, а също така му разказвала детайли за сексуалния си живот.

Бившият служител на съпрузите твърди, че тези действия са му причинили морални вреди, освен това договора му бил "неправомерно прекратен" и затова иска съда да наложи на Роби Уилямс да му заплати обезщетение в размер на 16 000 паунда (25 000 долара).

Де Бонфилс е работил за двойката в периода между октомври 2014 г. и януари 2015 г.

Говорителят на Уилямс заяви, че певеца и съпругата му са възмутени от фалшивите обвинения и няма да обсъждат това с пресата:

"Гилс Де Бонфилс е уволнен заради сериозно нарушение, обвиненията му са абсурдни. Всякакви производства ще бъдат упорито защитавани. Няма да има по-нататъшен коментар по този въпрос, тъй като с делото ще се заемат нашите адвокати."

Припомняме ви, че Роби Уилямс и Айда Фийлд се ожениха през 2010 г. Двмата имат две деца - дъщеря Теодора Роуз (Theodora Rose), родена през септември 2012 г. и син Чарлтън Валентин (Charlton Valentine), който се появи на бял свят през октомври миналата година.

Снимка: WENN

Добавете коментар

Защитен код
Обнови