5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

клюки Кейт Бланшет призна, че имала връзки с жени 2015Тази неделя, Кейт Бланшет (Cate Blanchett) ще представи на филмовия фестивал в Кан най-новия си филм "Carol", в който изпълнява ролята на бисексуална жена в Ню Йорк през 50-те години на миналия век.

Според актрисата в работата по този проект и е помогнал личния й опит.

Да, вие правилно сте разбрали - Бланшет призна, че в младостта си е имала вземане-даване с представителки на нежния пол:

"На екран или в реалния живот? В живота - да, много пъти" - отговори актрисата на провокативен въпрос на журналист на изданието Variety, който попита звездата дали е имала преди това подобен опит.

Забележително е, че Кейт въобще не се притесни и между другото каза още, че в подготовката за заснемането на романтичната драма на режисьора Тод Хейнс (Todd Haynes) е прочела много книги, които разказват за връзки между жени.

Освен това, Бланшет е обсъждала женските ерогенни зони с дизайнера на костюми Санди Пауъл (Sandy Powell):

"Ние дълго време говорихме на тази тема и стигнахме до заключението, че най-еротичната част на тялото е - китката. Шията и глезените също са много еротични."

Припомняме ви, че лентата "Carol" разказва историята на две жени, живеещи в Ню Йорк през 50-те години - млада продавачка и по-зряла жена, която, въпреки факта, че е омъжена, страда от липсата на любов. В резултат на това, главните героини стават не само приятелки, но и любовници.

В основата на филма е залегнала скандалната книга "Цената на солта" (The Price of Salt) от 1952 г. на американската писателка Патриша Хайсмит (Patricia Highsmith).

Бланшет е съпруга на сценариста Андрю Ъптън (Andrew Upton) от почти 18 години. Двамата имат четири деца: биологични синове Дашиъл Джон (13 г.), Роман Робърт (11 г.), Игнейшъс Мартин (7 г.) и осиновена дъщеря Едит Вивиан (3 м.), чието приемане в семейството бе потвърдено на през март 2015 г.

Снимка: Variety

Добавете коментар

Защитен код
Обнови