5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

alicia"Фен ТВ" ще отбележи своя шести рожден ден с национално клубно турне, което ще премине през 13 града и ще продължи един месец, но за голямо съжаление на сеирджиите врагините Алисия и Теодора няма да се засекат на едно място, дори и за минута.

Те ще се разминат във времето, тъй като Алисия, Джордан и Стефани ще поставят началото на турнето на 14 октомври в Ямбол, в клуб Вермонт, след което ще зарадват своите почитатели в клуб Версай в Хасково и Plazza Dance център в Бургас на 15 и 16 октомври.

Теодора, Тони Стораро и Славена пък имат друга програма - феновете могат да ги очакват на 21 октомври във Велико Търново, в клуб Органза, след което ще пеят за своите почитатели в дискотека Анаконда в Плевен, на 23 октомври, и в клуб Клеопатра, Монтана, на 24 октомври.

Алисия няма да се засече и за миг с най - голямата си конкурентка и своя бивша приятелка Теодора. Публична тайна е, че двете певици не могат "да се дишат", заради манията им за величие и заради борбата, която водят помежду си, за да доказват постоянно коя е най- голямата звезда на "Фен ТВ".

Добавете коментар

Защитен код
Обнови