5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
0000047722-articleКрасивите дъщери на Илиана Раева и Наско Сираков, Славея и Виолета, бяха гости във "Вечерното шоу на Азис".

Двете млади дами, по които въздишат хиляди мъжки сърца разкриха пикантни подробности от личния и професионалния си живот.

Славея сподели пред Азис, че си е сложила силикон, но не е питала звездните си родители, а просто ги е уведомила, писа Sportal.bg.

"Сложих си силикон и много харесвам новата си придобивка. Не съм питала родителите ми, а само ги запознах с решението си. Не е много - по 295 кубика на всяка гърда." 

На провокативен въпрос от страна на водещия дали би се снимала гола, Славея запази хладнокръвие и отговори: "Няма проблем да го направя, зависи обаче колко гола."

Насочилата се изцяло към актьорската професия, умопомрачителната госпожица добави още, че е лудо влюбена с своя приятел Никола и е на седмото небе от щастие.

"Влюбена съм в моя приятел Никола и се чувствам щастлива, тъй като съм заобиколена с много внимание. Вече мисля за семейство. Предишните ми връзки са потънали в миналото", сподели атрактивната дама.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови