5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Madonna kiss LuzМадона планира да направи сватбата си в Русия, и както стана ясно от руските медии, представителите на певицата вече водят преговори с администрацията на Константиновския дворец в Стрелна, под Санкт Петербург.

Мадона има намерение да наеме всичките му помещения за два дни  за предстоящата през септември церемония и партито след това.

Комплексът е архитектурен паметник от XVIII век и се намира на южния бряг на Финския залив на река Стрелка на 19 км от Санкт Петербург.

Поп дивата смята, че нейния любим Хесус Лус няма да има претенции към мястото на провеждане на тържеството, тъй като много харесва Русия и културата й. Най-вероятно и времето ще бъде благосклонно към младоженците, тъй като синоптиците обещават топла есен в Петербург. Преди година, на 2-ри август 2009 г., Мадона изнесе концерт в Санкт Петербург, който бе част от световното й турне. След представлението, певицата не си тръгнала веднага, a поостанала няколко дни, за да се разходи и разгледа забележителностите на града.

Информация: klukite.com

Добавете коментар

Защитен код
Обнови