5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

18lilanaАмериканското издание MidwestLeak Magazine публикува снимка на ЛиЛана с R.Kelly. Те са заснети на музикалното събитие Midwest Music Network в Чикаго. ЛиЛана и R.Kelly се появяват заедно, в компанията на нейната мениджърка зад океана Jannie Jennings. ЛиЛана се запознава със световно известния рапър, покрай музикалния продуцент на "Dime Piece" Ariel Rodriguez.

На Midwest Music Network топ музиканти като R.Kelly, Crucial Conflict и рапърът Twista, известни DJ-и от Чикаго като DJ Phantom, мениджъри, продуценти, композитори, промоутъри и журналисти обменят идеи и опит за развитието на музикалния бизнес и намирането на нови музикални пазари. На събитието присъстват представители и на музикални компании като Universal Music, Atlantic, EMI и други.

ЛиЛана е в САЩ от една седмица заедно с победителя в конкурса „Dime Piece feat. ТЕБ inspired by NESCAFÉ® 3in1". През август 2009г., 18-годишния рапър от Сливен, с прякор Бракето, пребори конкуренцията, като направи най-оригиналната хип-хоп комбинация с авторски текст към песента "Dime Piece" и спечели едноседмичен тур в САЩ . С тях трябваше да бъде и Big Sha, но поради участието си във VIP Dance той отмени пътуването си.

Престоя си в Чикаго, ЛиЛана използва и за да работи по два нови музикални проекта. При предишното си посещение в САЩ тя записа осем парчета с утвърдени музикални продуценти.

Очаква се в близко бъдеще, нейния колега Big Sha да запише парче с американската рап икона DMX. Наскоро Big Sha и култовите имена от европейската сцена - DJ Tomekk и ZPYZ създадоха три ремикса към парчето "Dime Piece". Те могат не само да се чуят, но и да се изтеглят свободно от сайта www.nescafe.bg.

Към ремикса на Мишо Шамара има и нов видеоклип включващ кадри от мейкинга на видеото на "Dime Piece".

Добавете коментар

Защитен код
Обнови