4.2857142857143 1 1 1 1 1 Rating 4.29 (7 Votes)

sexy ass 5544Винаги сме смятали, че истинският мъж трябва да опита от всичко, преди да избере най-доброто за себе си. Всичко за жената можеш да знаеш само от опита, за разлика от останалата информация, която е изградена само от сухи теории.

Жена, кола и къща се избира само един път, но колата може да се покара, къщата може да разкаже много истории, а жената може да бъде само суха теория. Ти си принуден да използваш единственото, което имаш за възприемане на жената срещу теб.

Това е един добър повод за класицифиране на перфектното женско дупе, което не съществува – твърде много гледни точки. И все пак ще ти покажем класацията от топ 5 сексуални форми, които привличат твоя приятел в гащите.

Кльощавото дупе

Ясно е, че огромен процент от мъжкото съсловие се е насочило на там, защото е постоянно облъчван с тази идея: по-слабите мадами са истинско удоволствие в леглото. Под слаби, говорим за жени, които са в категорията до 50 килограма. Носителките на тези дупета може да бъдат сексуалните миньони/джобни гаджета, които винаги предпочитат да открият гиганта за протекция. Веднага ще одобриш гледката, когато тя завърти палавата си опашка като мини Playboy зайче и подразни моркова ти, а и наистина ще ти се стори, че си огромен, защото панорамата става неповторима и се украсява с викове, за които завиждат и порно актрисите (възможно е да наподобят и чисто насилие, ако минеш във врата номер 2). Недостатъците са свързани с това, че при всеки тласък ще се удряш в бетонна стена, защото зад приятното оформление стоят нейните седалищни мускули и кости. Има и други странични ефекти, ако избраницата е по-срамежлива, защото ще се окаже, че не винаги е готова за полов маратон и за пиленето на сексуалното ти бутало.

Разцъфналата праскова

Това е по-добрата комбинация от горното, защото получаваш същият размер "Две шепички", но с омекотител, който при прекомерна употреба започва да се зачервява. Усети нежното докосване, нежната кожа за стискане и оцени първия ред като наблюдател, когато тя се обърне на четири крака. Разочарованието идва за хората с баничарски корем, които отдавна не са се срещали с колегата на първия етаж. Останалите имат възможност да се чувстват като порно звезда – движенията на милото напомнят за сцена с индустриални звезди в една по-розова кинематография. Има само един недостатък при тези – качеството и удоволствието ще те запознаят и с принципът на работа на 2-тактов мотопед (два такта и впръскване). Първите срещи с притежателката на подобен сексуален багажник остават завинаги в спомените, когато погледнеш как бельото й се впива на онова специално място – един от редките моменти на пълно щастие. Ще бъдеш пристрастен към него като перничанин към своя Golf!

girls bottoms 6463

Перфектното кръгло (buble) дупе

Задължително трябва да присъства в класацията, тъй като е рядкост и удоволствие за тези, които са се възползвали от него. Не говорим за по-големите сексуални размери (те ще бъдат в следващите точки), а за малките и перфектно закръглени задни части, които коварната жена постава в добре оформен клин с цел разсейване и дразнене, докато не умреш от липса на кръв в горната глава или поне не си посегнеш няколко пъти, за да намалиш напрежението. Нещата излизат извън контрол, когато видиш поне две такива бамбини в градския транспорт или по улицата – дупето й е като змия, която те омайва с поглед (в този случай с полюшкване при всяка крачка) и всички зяпат разсеяно: горни и долни глави. Мислиш си, че то е доста разпуснато и се крепи единствено от клина, докато не го свалиш и установиш, че е оформено и готово за нощен маратон върху теб. Евентуалните звуци в следствие на постоянната допирна честота ще бъдат истински тест за акустиката на всяка спалня, баня, гора, плаж и почти всяко друго място.

Бразилското дупе

То е толкова популярно, че от време на време отваряме YouTube с туристически аматьорки клипове от плажната ивица на Бразилия. Същите се друсат много добре в рап клиповете, които гледаш само заради лириката (знаем). Риана има такова, Ким Кардашиян също и една от причините за този модел е, че почти винаги идва в екзотичния шоколадов цвят, който действа доста възбуждащо, защото е различен и напомня за ней-ценното от детството – шоколада. Модата се разчупва и все повече звезди забравят за срама от различната форма на една от най-сексуалните си цели. Бразилското дупе ще ти помогне с движенията си в сърфинга, както и всеки друг екстремен спорт, освен това си заслужават гледката и винаги искат повече от теб.

Дупе XXL

И отдавна е казано, че голям майстор винаги избира голям тезгях. Въпреки малкото смели люде, големите дупета откриват специално място тук! Това са жените, които обикновено получават най-малко внимание от мъжкото съсловие – не са с тялото на Ирина Шейк, ама правят магии, за които би завидил и Магьосникът от Оз! Тук ще се съгласят само истинските мъже, които никога не отказват на девойката и стягането в кръста, натоварването на  амортисьорите на колата и пренебрегват риска от счупване на… леглото.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови