3.2857142857143 1 1 1 1 1 Rating 3.29 (7 Votes)

интимно орален сексСексоложката и колумнистка Дженифър Гуд предлага на дамите, чиито мъже обожават оралната любов, творчески начин, който може да остави дълготрайни впечатления у партньора.

Първо, поискайте от мъжа да се съблече чист гол или му помогнете да направи това. После трябва да го сложите върху леглото, след това се съблечете и заемете поза 69, когато сте над него, мъжкото му достойнство да бъде пред устата ви, а вашите гениталии да са пред лицето му. Трябва да предупредите партньора си, че какво и да правите, той няма право да ви докосва – иначе ще спрете действията си и всичко ще свърши, настоява специалистката.

Започнете оралният секс и нека той има илюзията, че като му доставяте удоволствие, вие се наслаждавате дори повече от него. Можете да правите това като разтърсвате бедрата си, стенете, движите тялото си като по време на полов акт.

Съчетанието от вашата игра, показваното от вас удоволствие, уханието и вида на вагината пред очите му, която е желана и едновременно с това недостъпна, ще изострят сетивността и чувствителност на партньора ви до краен предел. Всичко това ще остави у него, ако не незабравима, то поне дълбока и продължителна следа в съзнанието му.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови