5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
интимно секс богиня 01Всъщност много малко са жените, които не са мечтали със секс да омаят принца на мечтите си. И той да ги види през техните очи.

Но как жената може да стане секс богиня? Има десет начина, ако иска да го направи.

Когато се каните да си лягате, кажете на любимия си няколко думи, но с много по-нисък и нежен глас от обикновено. Дори не се съмнявайте – той веднага ще превключи вниманието си на вас.

Приемайки душ или вана, не обличайте пижамата или нощницата веднага. Сложете си халата (желателно е да не се избърсвате, а капките да продължават да блестят по кожата ви), но гледайте при ходенето той да се разтвори.

Променете своята "вечерна" походка така, че да говори за секс. Тя трябва да бъде не просто полюляваща, а с леки потрепвания на бедрата. Същевременно се погрижете и за бельото. Желателно е то да бъде от коприна. Съвсем не е задължително да го демонстрирате пред партньора, но самата мисъл за това, че то е така меко и приятно, гали тялото, ще ви подари определено настроение.

Пристъпете към мъжа. Сами. По собствена инициатива. Както е прието да го правят мъжете. Направете си с него лека закачка, когато той най-малко го очаква. Ощипете го за бедрото или леко си пъхнете ръката под ризата или потника му. Ще подейства.

Измислете си начин за внезапно съблазняване. Само че гледайте да не гоинтимно секс богиня 02 изплашите, ако във вашите отношения не са приети сексуалните игри и закачки. Затова вашата закачка трябва да е съвсем проста – с чувствена френска целувка, вместо обичайната целувка по бузата.

Купете си тоалет с много копчета и най-добре да са малки. Най-добре е това да е халат или домашна дреха. Търсете момента и когато той гледа към вас, разкопчайте едно или две копчета.

Спомнете си кога за последен път сте го гледали право в очите. И го правете – отново и отново. Женският поглед е най-доброто оръжие на жената срещу мъжа.

Поне една вечер се откажете от приличната прическа. Излезте от банята не само полумокра и с разтворен халат, но и с разбъркани от водата коси, недокоснати от гребен, лакове, та дори и от пръсти. Ще сработи, зависи в какво направление работи неговото въображение.

Бъдете "строгата госпожа", особено ако в последно време сте били в пасивна роля. Не се притеснявайте да сте инициатор на промяната. А неговото "Почакай, сега не му е времето!" накажете строго с действие. В прекият смисъл на думата. Не мислете за последствията, свалете мъжа на дивана или на килима, оседлайте го и леко го притиснете с най-сериозно изражение на лицето. Повярвайте: силата и властта са отличен афродизиак.

Когато мъжът влиза в банята преди лягане, приберете преди това всички кърпи. Когато той е гол и изкъпан, ще бъде принуден да ви извика за помощ.

Вие сте си у дома вечер, с пълен макиаж на лицето – абсурд. Сексът си е секс, но кожата трябва да си почива. Ще изглеждате много по-възбуждащо, ако освободите лицето си от разни маски и гримове и само с няколко капки прозрачно червило на устните.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови