5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
couple sex 433222Едва ли на света има мъж, който би отказал сутрешния секс. Той носи наслада както на вас, така и на партньора ви. Освен това сутрешният секс ви зарежда с жизненост и добро настроение. Така, че може би е време и вие да се влюбите в него.

Обикновено, инициатор на сутрешния секс винаги е мъжът, но вие може да коригирате това. Може да започнете с ръчна стимулация или лек еротичен масаж. Ако сутрините ви са много натоварени и не може да отделите много време за секс, започнете веднага с решителни действия. Със сигурност денят на вашият партньор ще бъде много по-хубав, ако получи една свирка за добро утро. Така, че не се колебайте. А вечерта той ще ви се отблагодари подобаващо, ако не го е направил още сутринта разбира се.


Ето няколко съвета, които ще направят сутрешния секс още по-приятен:

Притеснявате се, че се на сутринта не изглеждате толкова свежи, колкото трябва да бъдете? Няма нужда да държите огледалото си под възглавницата. Дори да не можете да повярвате, истината е, че вашият партньор не се интересува от това как изглеждате. За него е важно само топлото ви тяло, което той до преди малко е прегръщал.

Нека презервативите, ако ползвате такива, да са разположени до леглото на една ръка разстояние.

Не планирайте нито самия секс, нито позите, които ще пробвате. Заложете на спонтанността, а после всичко ще се случи от само себе си.

Съвет за промяна: Сутрешният секс не ви задължава да се ограничавате само с леглото. Може да използвате душа, перваза на прозореца, кухненската маса и т.н. Всичко зависи от вашето въображение.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови