5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Еротичните сценарии, които ще го превърнат в звяр под чаршафите

couple sex bed 3222Причини да правим секс – много! Видове секс – също. Но във всяко едно разнообразие си има фаворити. Интимните ласки не правят изключение. Ако ние, жените, си падаме по по-романтичен секс, при господата предпочитанията са малко по-различни. Но само малко!

Няма да говорим за френска любов, защото всички знаем, че мъжете са луди по нея. Ще навлезем малко по-надълбоко в нещата, за да ти разкрием как да доставиш такова удоволствие, че въпросният пич да те помни цял живот. А за целта, виж кои са най-любимите видове секс на мъжете!

Забраненият секс

Мъжете много обичат да обърнат първоначалното "Не мога!" в "Ами, добре, но само веднъж…". Без значение дали става въпрос за анален секс, секс на публично място, секс с обвързана жена или всякакви такива извратени подобия на неговите мечти. За мъжете е важно само едно: да го искат, да знаят, че не могат да го имат и… да го получат! Никога, ама абсолютно никога не подценявай силната доза адреналин и удовлетворението от възнаграждаване на усилията на този вид секс. Това не само ще побърка твоето момче, но ще го извади буквално извън релси. Неслучайно има една приказка, че забраненото винаги е най-сладко!

Секс след скандал

Едва ли има по-страстен и бурен секс от този след жестока караница. Така че, вместо да се цупиш три дни и три нощи, по-добре се нахвърли с целувки на половинката си. Събраното напрежение ще избухне, и то по възможно най-приятния и за теб, и за него начин. За мъжете този секс е двоен удар. Първо, защото ще правят секс. И второ, няма да е нужно да се обясняват с часове. Освен това, след като приключиш, ще ти е супер лесно да изтръгнеш и извинение, и каквото там ти е нужно. А да не пренебрегваме и факта, че сексът ще бъде един от най-хубавите, които си правила някога, защото твоето момче ще си излее гнева по различен начин. Нищо чудно после да ти хареса да се карате и тайничко да предизвикваш фалшиви скандали само и само да има борба под чаршафите.

Секс с подпийнала мацка

Казваме подпийнала, защото мъжете наистина не харесват пияни жени. Тук става въпрос couple sex bed 3223за малко количество алкохол, което ще ти помогне да разкараш някои задръжки, които често пречат на приятните интимни изживявания. Нито ще ти пука дали имаш целулит, нито ще се притесняваш сама да инициираш нещо по-палаво. Е, какво повече да иска един мъж? Освен, може би, да си се погрижила за дъха си и да нямаш черни следи от спирала по цялото лице. Стряскащо си е все пак… Така че, следващият път, когато с твоя човек сте на път да разгорещите страстите, пийни няколко текили на екс и само гледай какъв е резултатът от тях!

Секс с две жени

Или защо пък не и три? Всички имаме все по една приятелка, която е сбъдвала мечтата на гаджето и без свян си е признавала, че му е подарила… тройка с друга жена. Много момичета трудно биха разбрали или се навили на подобен подвиг, а още по-трудно биха го и направили, но ако си ОК с тези неща и няма какво да те притеснява, защо не?! В крайна сметка 99% от мъжете си умират за тройка с две мацки. Така че, обаждай се на някоя секси приятелка и хайде на купона. Гаранция, че след подобно изживяване той наистина ще те помни цял живот и дори и ако се разделите, ще разказва дълго време на приятелчетата си каква яка мацка е имал за гадже и как е един от щастливците, изпитал удоволствието от секса с няколко жени наведнъж.


Секс с мръсни думи

О, да, мъжете страшно много харесват, когато партньорката им шепне мръсотийки по време на секс. И не само. Изобщо няма да сбъркаш, ако започнеш самия флирт с нещо по-палаво. Все пак повечето порносцени започват уж невинно. Ако се притесняваш да предприемеш подобна инициатива лице в лице, ползвай телефона или чата. Един закачлив sms от сорта на "Легнала съм си гола и така ми се иска някой да ме стопли!", а може и още по-дръзко, въпрос на избор… и смелост – всичко зависи от теб! Но най-важното е да не забравяш и мръснишките думи по време на секс. Те ще възбудят не само него, но и теб (ще видиш). В началото може и да ти е малко неловко, но това ще трае не повече от минута. Когато и той се включи, ще се убедиш колко умен ход си направила и как това направо ще подпали секса ви.

Масаж + секс

Почти няма мъж, който да не си е представял как съблазнителна масажистка се грижи за всичките му "нужди". Затова задължително трябва да пробваш нещо такова. Обличаш се по секси халат, палиш свещи, вземаш ароматно масло и старт на "масажа". За да е по-достоверно, наистина масажирай половинката си, само гледай да не щипеш и не натискай силно. Като постепенно се насочваш към желаната област, разбира се, сещаш се коя е тя. Хубаво е, докато му доставяш удоволствие с масажа и да му говориш: "Тук добре ли е?", "Да сляза ли малко по-надолу?", "Ще ви накарам да се отпуснете максимално, господине". Хич не се притеснявай да изпълниш от-до сценария на някой порнофилм, включващ секси масажистка, защото после твоят човек буквално ще пада на колене само и само да се сдобие отново с един масаж.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови