5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
интимно секс жени 2014Много двойки губят интерес и желание един за друг с течение на времето и за това са виновни партньорите, които заличават границата на приемливо и неприемливо.

За да съживят отново сексуалния живот, експерти установиха четирите най-чести навика от ежедневието, които могат да влошат отношенията в спалнята на двама души.

Първо – оставяте вратата на банята отворена. С времето ставате по-близки, но това не значи, че не трябва да оставите някои интимни неща, скрити от очите на другия.

Втората грешна стъпка на дамите е да забравят провокативните моменти в спалнята, например дрехите. Прозрачна ризка дразни фантазията и вдъхва нова доза вълнение във връзката, но след известно време повечето жени я заменят с пуловер и плетени чорапи от баба. Това със сигурност ще убие всяко интимно настроение.

Неудобните въпроси също могат да развалят всичко. Мъжете харесват да се интересувате от мнението им като какво искат за вечеря или кой филм ще гледате. Но въпросът "Ще правим ли секс?" определено не е сред нещата, които силният пол иска да чуе. Ако имате желание за нежни ласки, трябва да го направите с помощта на жестове и езика на тялото.

Компютърът и телевизорa са двете неща, които не трябва да се включват, ако жадувате за еротична атмосфера. Позволена е само хубава музика, която може да създаде романтично настроение, а не глупави реклами, които да ви атакуват по време на любовната игра.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови