5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
интимно жена целува мъж Според резултатите от изследване на университета в Калифорния, мъжете имат конкретни предпочитания, когато става дума за целувки. Те знаят точно какво ги кара да изпадат в екстаз!

Мъжете предпочитат целувки, в които е включена игра с език, тъй като слюнката стимулира сексуалното желание, поради съдържащия се в нея тестостерон.

Ако говорим за вкус, то голяма част от мъжете се възбуждат, когато усещат естествения вкус на партньорката си. Те не обичат да усещат какво е яла или пила жената. Няма съмнения, че по време на целувка естественият вкус е способен да стимулира силно мъжа!

В същото време не трябва да забравяме за хигиената на устата. Съгласно друго изследване, проведено в сайт за запознанства, 83 % от анкетираните са отговорили, че лош дъх е бил причина да прекратят връзка.

Ако искате с един изтрел да убиете два заека, т.е. да отстраните лошия дъх и да стимулирате с естествен вкус на слюнката си, трябва да направите едно нещо. Можете ли да се досетите? Хайде, помислете.... Хубаво, ще ви кажем. Трябва да пиете зелен чай. Той убива бактериите в устната кухина, които са причина за неприятната миризма. В същото време чаят не заглушава естественият вкус на слюнката ви. А тя е способна да възпламени от възбуда мъжете!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови