5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
интимно секс във ванатаСексолозите препоръчват на двойките, които търсят разнообразие в сексуалния си живот, да забравят за обичайния секс в леглото и да отидат във ваната.

Съвместното къпане е подходящ момент за предварителните ласки, то отпуска и предразполага към галене. В това необичайно иначе място може да се използват разнообразни пози, възбуждащо действа и това, че сте във вода до кръста. Във ваната мускулите се отпускат, а кожата омеква. Следователно тя е идеално място за нежни докосвания. Тук вие можете да получите още повече приятни усещания, твърдят сексолозите.

Да, повечето жени се срамуват от тялото си, но специалистите смятат, че това не трябва да бъде пречка пред удоволствието от съвместното къпане. За да се чувствате по-комфортно, започнете да се разсъбличате още в спалнята, после постепенно, чрез игра, се насочете с партньора си към ваната.

Как обаче стои въпросът с презерватива под водата? Може ли да се използва там? Сексолозите казват, че може, но много внимателно. Той трябва да се слага върху напълно готовия орган на мъжкото самочувствие.

А ако единият от партньорите е против секса във ваната? Не се разстройвате, опитайте се да му обясните какви плюсове има този вид секс. В двойката задължително трябва да има взаимно разбиране. Както мъжът, така и жената трябва да разберат, че за по-наситени отношения е необходимо разнообразие, което съвместното къпане осигурява в пълна степен.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови