5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
интимно красива брюнетка Брюнетките са най-добрите любовници - това е мнението на 58% от мъжете, участвали в ново проучване. Резултатите сочат, че само 16% от анкетираните мъже намират блондинките за по-добри в леглото, следвани от чернокосите 12% и червенокосите 9%.

"Досега брюнетките се забавляваха тихо и спокойно. Но вече изпреварват блондинките и се наслаждават на по-сексапилен подход към живота. Жените често идват в салона и искат да станат брюнетки, за да изглеждат по-сексапилни - от Елизабет Тейлър до Одри Хепбърн и Ан Хатауей, звездите брюнетки са вдъхновявали жените от десетилетия. Брюнетките имат здрави кичури с голяма еластичност и блясък, това засилва увереността и ги прави избор номер едно за цвят на косата." - заяви фризьорът Ръсел Макграт.

Изследването установило още, че много от общоприетите вярвания за любовта и връзката са неверни. Само 3% от анкетираните вярват, че бракът претърпява криза след седмата година, а една четвърт са на мнение, че проблемите започват много по-рано. Две трети смятат, че е невъзможно да се прецени кога настъпва момента за изневяра.

интимно брюнетка секс

90% от анкетираните са категорични, че чувството за хумор е основния фактор при избора на партньор, тъй като една четвърт от жените признали, че биха спали със забавен мъж, макар да не са привлечени от външния му вид.

Изследването потвърждава, че пътят към мъжкото сърце минава през стомаха, защото 55% от анкетираните представители на силния пол заявили, че са склонни да обичат повече партньорка, която готви добре.

Анкетата доказва, че няма връзка между танцувалните умения и качествата в спалнята. 75% от жените и 63% от мъжете заявили, че най-добрият им партньор или партньорка в леглото е бил ужасен танцьор или танцьорка.

Изследването сочи още, че повечето хора не са привлечени от парите при избора на партньор, като 64% заявили, че доходът няма значение. Въпреки това 33% признали, че той е фактор, макар и не основен. Само 4% от участниците в изследването посочили, че богатството е основна притегателна сила и че парите могат да купят любов.

Едно от популярните вярвания, което се оказва вярно, е че тихите хора са с по-голям сексуален апетит, като над една трета от анкетираните заявили, че това е така през повечето време, а 56% смятат, че това е вярно понякога. Само 9% казали, че тихите хора са притеснителни и в спалнята.

Мъжете наистина мислят повече за секс от жените, като 59% признали, че подобни мисли се въртят в главите им по няколко пъти на ден спрямо 45% от жените.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови