5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

интимно плуване за сексуална мощ Известно е, че физическата форма играе голяма роля в леглото, но плуването наистина подобрява сексуалния живот.

Изследване направено във филаделфийския университет показва, че половин час плуване три пъти в седмицата, може значително да повлияе на сексуалните възможности.

"Само половин час физическо натоварване три пъти в седмицата повдига оптимално нивото на сексуалните хормони. Плуването е идеално, защото то помага на цели мускулни групи", казва Джей Шинфилд, представител на университета. Според него идеалното темпо на активност е като се задъхате, но не чак до там, че да не може да говорите.

"Когато плувате, цялото ви тяло се активира и повдига тонуса на всички мускули заради равномерното поддържане на водата. Също така важно е и правилното дишане, което всъщност е важно и по време на секса", казва Шинфилд.

Идеалният стил е плуването кроул, защото повдига всички мускули. Ако плувате нормално опитвайте се да свивате краката като "жабите", защото това движение ще стегне вътрешните мускули на бедрата, както и на таза, което особено на жените ще даде възможност за по-добър контрол по време на секса.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови