5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
интимно секси дупеПредставителките на нежния пол правят всичко възможно, за да изглеждат максимално добре и да привличат възможно най-много мъжки погледи. Някои от жените толкова държат на външния си вид, че са готови да се подложат на пластични операции, за да станат още по-привлекателни.

Вижте кои части на женското тяло се харесват най-много от представителите на силния пол:

Дупето - няма мъж, който да не харесва красиви женски дупета. Представителите на силния пол обичат да ги пипат, да ги усещат, а понякога просто да ги сграбчат здраво с ръцете си.

Гърдите - за мъжете гърдите на жените са нещо наистина ценно и свято. Представителите на силния пол обожават да ги пипат, целуват или просто да ги гледат и да им се възхищават. Повечето мъже дори не се интересуват от тяхната големина или форма, стига това да са гърдите на жената, която обичат.

Лицето - всяко едно лице има своите красиви черти, но е факт, че някои се определят като по-хубави от други. Като цяло обаче за мъжете не е толкова важна красотата, колкото излъчването на една жена. Дори да не притежавате най-красивото лице в училище(университета), работата, запомнете, че е важно да сте усмихната, ведра и позитивна личност, положителното излъчване привлича мъжете.

Пъпът - не се знае защо, но мъжете харесват женския пъп. Може би защото изглежда някак сладко и винаги е поддържан.

Раменете и вратът - мъжете обичат да докосват женските рамене, да целуват врата на една дама и да усетят аромата на кожата. Тези части на тялото определено привличат със своето съвършенство.

Кожата - обичат да целуват мека и нежна кожа. Именно тя кара мъжете да обхождат с устни тялото на жената и да се побъркват от нейния аромат.

Косата - хубавата коса не може да остане незабелязана. Мъжете обичат да прекарват пръсти през нея, да я галят и да усещат аромата й. Всяка една жена трябва да поддържа косата си, защото тя я прави привлекателна.

Очите - очите на една жена наистина са доста важни за мъжете. Те обичат красивите очи, обичат да гледат в тях и понякога един изкусителен женски поглед е в състояние да ги докара до необуздана възбуда.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови