5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
мъжки ерогенни зониВратът му
Вратът е винаги страхотно възбуждащо местенце за партньора ви. Съществуват няколко неща, които трябва да имате предвид, когато искате да стимулирате тази зона. Най-важен е самоконтрола. Смучките може и да са били значими, докато сте били ученици, но повечето мъже ги мразят, особено ако трябва да ги имат за седмица.

За да му засмучете врата, трябва устните ви да са влажни, но не прекалено много, че да го олигавите. Обсипете го с целувки по нежните части на врата и зад ушите, отначало по-нежно, а ако му хареса продължете като може и да го гризвате лекичко.

Гърдите му
За много мъже, гърдите са една от любимите части на тялото. Докосвайте ги и не забравяйте да споменете колко много ви харесва, че са силни и твърди, особено ако той ходи на тренировки. Само запомнете, че трябва да започнете съвсем лекичко и нежно. Целувайте ги и ги захапвайте според желанието на партньора ви.

Ушите му
Около ушите има нервни окончания, които правят тази зона много чувствителна на докосване. Използвайте пръстите си, за да голите нежно тази зона. Изследвайте мястото зад ушите с език и устни и след това духнете лекичко. Не се притеснявайте, когато издавате определен звук, докато правите това. Дъхат ви и лекото стенани, което издавате, се възприемат като много възбуждащи за повечето мъже.

Скалпът му
Скалпът също може да бъде много чувствителна зона. Обикновено мъжете не очакват да насочите вниманието си към тази част на главата, затова го изненадайте. Много мъже харесват нежния масаж по главата. Ако имате маникюр, нежно прокарайте пръстите си по главата му и направете кръгообразни движения по скалпа му.

Устните муцелувки по устните
Малко вероятно е, целувките по устните да не му харесват. Колкото повече ги целувате, толкова по-добре. Устните са чувствителни и е много лесно един мъж да се възбуди само от целувките ви. Целуването му дава повод да си мисли, че това което ще последва, ще бъде много хубаво и така се развихря фантазията му.

Вътрешната част на бедрата
Вътрешната част на бедрата е винаги страхотно място да докоснете партньора си. Каквото и да направите в тази зона-галене, целуване...Все ще му харесат.

Главичката на пениса
Тя е най-чувствителната част на мъжкото тяло и ако се концентрирате единствено върху нея, това ще бъде съвсем достатъчно за пълната му възбуда. Нежните докосвания първоначално също са предпочитане.

Скротумът
Скротумът е торбичката, която държи тестисите на мъжа. Изключително чувствителна и деликатна част от мъжкото тяло. Ако приложите твърде много сила, за да "галите" тестисите му, това ще предизвика много силна болка и никак няма да му е приятно. Ако обаче сте много нежни, това ще бъде доста стимулиращо, особено ако го правите с език. Дори в много случаи, това е едно от най-възбуждащите действия за мъжете.

Перинеумът
Перинеумът е областта между скротума и ануса на мъжа. Благодарение на множеството нервни окончания, това е област която е много чувствителна на допир и мъжете се възбуждат, когато бъде докосвана.

Анусът му
Анусът е много богат на нервни окончания и е много чувствителен на допир. Подходящо стимулиране би довело до много добри резултати.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови