5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
секс в колата Интересно социологическо проучване, направено сред 4 000 души показва коя е колата най-удобна за плътски удоволствия.

Изследването, направено от европейска независима организация показва, че предпочитаният автомобил за секс е комбито Volvo 245.

Причината за тази популярност на шведския универсал е добре известна. Това е един от масовите модели на марката, а огромното товарно пространство спокойно може да съперничи по комфорт на двойно легло. Вторият класирал се в тази любопитна статистика е Mercedes-Benz Sprinter, а третата позиция е за Volkswagen Camper.
 
Ясно е, че що се отнася до секса в автомобил, то болшинството от хората предпочитат по-големите автомобили. Изследването показва още, че 70% от анкетираните 4 000 души са правили секс в автомобил. Всеки десети участник пък заявява, че е правил секс по време на движение на автомобила (под каква форма не се уточнява).
 
Един на 25 души споделя, че неговият автомобил е получил някаква повреда следствие на бурни ласки, а един на 100 души дори е потърсил от застрахователите обезщетение за нанесените щети.

Volvo 245

Volvo 245

Добавете коментар

Защитен код
Обнови