4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

интимно сексът ни прави по-щастливиСексът увеличава усещането ни за щастие повече от всичко останало, показва ново изследване.

Изследването обхванало 45 000 потребители на смартфони на Епъл и според мнозинството участници в него секса е най-добрия начин да се почувстваш добре. То показва още, че Коледа е най-щастливия ден в годината, а хората са най-щастливи в 13,50 ч на 25 декември. Британците са били много щастливи и в деня на сватбата на херцога и херцогинята на Кеймбридж на 29 април.

20 ч. на 31 януари е денят, в който хората са в най-лошо настроение. Проектът "Mappiness" бил осъществен от Джордж МакКерън в сътрудничество с Лондонското училище по икономика. Участниците в проучването трябвало да записват дейността си, местоположението си и щастието си по пет пъти на ден.

Проучването потвърждава, че настроението на хората е по-лошо през работната седмица, когато повечето работят, и се подобрява през уикендите. Петте най-добри начина за подобряване на настроението според изследването са: секса, спорта и физическата дейност, посещението на театър или на концерт, посещението на изложба или на книжарница.

Дейностите, които карат хората да се чувстват най-нещастни, са работата и ученето, пътуването и ходенето на работа с градски транспорт, грижите за възрастни хора, чакането и реденето на опашка и боледуването.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови