4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Еротично и секси бельоЗащо ни е необходимо еротично бельо? Защото стимулира въображението по невероятен начин. Защото ни кара да се чувстваме секси, а така задръжките падат по-бързо. Защото с еротично бельо ни чака доста горещ и страстен секс.

Да се чувстваш секси и да се настроиш за магически секс започва от това с какво си облечена. Ако носиш бельо "страстоубиец" няма защо да се чудиш, че сексуалният ти живот е на ниско ниво.

Еротичното бельо е един от най-лесните и ефективни трикове за поддържане на висока сексуална температура. За мъжете е много по-стимулиращо да видят собствената си приятелка или съпруга в секси дрешки, вместо професионални стриптийзьорки. Затова не пропускайте честичко да прелъстявате половинката си със стриптийз, като му устройвате екзотични и чувствени еротични представления.

Еротично и секси бельоКакво всъщност представлява еротичното бельо? Така, както има различни възприятия на понятието сексуалност по света, така има и различни вкусове по отношение на еротичното бельо. Някои залагат на цяло боди, други на сутиен с бикини, прашки или боксерки, трети предпочитат корсет с жартиери и високи чорапи, четвърти си падат по прозрачни роклички и т.н., и т.н. Най-важни за еротичното бельо са не толкова самите модели, колкото материята, цвета и допълнителните детайли. Прозрачни и мрежести материи, дантела, тюл, ликра и фина кожа са абсолютни фаворити за изработката на този тип облекло. Черното и червеното са лидерите при цветовете, въпреки че розовото добавя доза романтичност към еротиката, а бялото стои очарователно, контрастирайки с невинност на съблазънта. Стигаме до черешката на еротичното бельо – детайлите. Метални орнаменти, блестящи камъчета и мъниста, пухчета и пера, връзки и кръстосани ленти (отпред, отзад или отстрани), бродерии, панделки, спираловидни мотиви…. Еротичният арсенал е повече от богат и зависи изцяло от вашата фантазия.

Правилният избор на еротично бельо задължително включва подчертаване на достойнствата на фигурата и прикриване на недостатъците. Така ще сте секси в духа на естетиката. Например секси шортичките ще акцентират мъжкия поглед към дупето, а силиконовите чорапи ще насочат цялото внимание към краката. Новите модели наблягат не само на това бельото да разпалва мъжкото въображение, но и да е удобно за жената.

Еротично и секси бельоЕротичното бельо може да е закачливо, секси, супер секси или направо хард. Зависи що за типаж си и по какъв секс си падаш. Преди да поемеш към магазините за бельо или към сексшоповете, обмисли предварително какво точно търсиш и това ще ти помогне да се насочиш. Ако ти трябва нещо палаво и игриво, може да го откриеш в почти всеки луксозен магазин за бельо. Ако искаш нещо по-хард, като прашки без дъно и сутиен с отворени зърна, тогава специализираните сексшопове предлагат по-голям избор.

В миналото пазаруването на еротично бельо се възприемаше като нещо пошло. Въпреки че сексуалната революция отдавна разчупи стереотипите, секс магазините все още са на изолирани места. И ето го интернет. Анонимността на мрежата е безкрайно удобна за пазаруване на "тайни неща", каквото не би трябвало да бъде еротичното бельо. Другото предимство на пазаруването на този тип бельо по интернет е, че не се налага да се изчервяваш пред продавачката за "неприличните" си покупки. Изборът е лимитиран единствено от собственото ти въображение, а то едва ли си поставя граници.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови