5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

секс играчки митовеМит №1: Секс играчките са само за хора, които страдат от лиса на секс или им липсва пълноценен секс.

Фактът: На практика всеки един човек е възможно да използва секс играчки, без дори да подозирате за това. Оказва се, че всъщност хората, които правят секс по-често прибягват към тези допълнителни екстри. Секс играчките не са заместител на секса, а негово допълнение.

Мит №2: Секс играчките правят секса неестествен

Фактът: Ние сме израснали с много заблуди, свързани със секса, включително и за "натуралния” секс. След като изпитвате удоволствие, значи всичко е наред. Няма граници или забрани за секс, стига да ви доставя удоволствие. Затова секс-играчките не пречат на "нормалния” секс по никакъв начин.

Мит №3: Можете да се пристрастите към секс играчкитесекс играчки митове

Фактът: Пристрастяването обикновено означава вреда. При използването на такива играчки /доколкото се използват по предназначение/ вреда няма. Вярно е, че хората могат да харесат използването им и да ги включват в сексуалния акт по-често, но това не означава, че не могат да правят секс без да изпитат удоволствие, ако те липсват.

Мит №4: Ако жена използва вибратор, тя няма нужда от мъж

Фактът: Вибраторите не заместват хората. Те няма да ви направят закуска, нито да се омъжат за вас. Много мъже чувстват заплаха, защото мислят, че единственото, което могат да дадат на една жена е между краката им и имат много против използването на подобни средства от партньорката си. Някои дори са склонни да изпитат ревност.

Мит №5: Мъжете използват секс играчки, защото не могат да имат нормален секс

Фактът: Клишето, което всеки си представя е мъж, който отива да си купи нещо от секс шопа, после се връща вкъщи, пуска порно филм и мастурбира. Всъщност 20% от мъжете sex toys myth legendизползват секс играчки, независимо дали са обвързани или сами. За да бъде един мъж пълноценен любовник той първо трябва да познава себе си, а секс играчките могат да помогнат много за това. И без това всички мъже мастурбират А това, че някой прибягва до допълнителните забавления не означава, че е загубеняк или перверзен тип.

Мит №6: Има лоши и добри секс играчки

Фактът: Като изключим някои приспособления, които спадат към категорията опасни, няма такива, които се определят като добри и лоши. Всичко зависи от този, който ги използва. Ако за един даден вибратор е прекалено груб и болезнен, то за друг може да е върхът на удоволствието. Става въпрос за вкус и предпочитания.

Мит №7: Колкото по-скъпо, толкова по-добреsex-toys-myth-legend-05

Фактът: Вибратор за 20 лева може да се окаже по-подходящ за вас, отколкото такъв за 300 лв. По-скъпо струващите приспособления би трябвало да са по-качествени и да издържат повече време, но няма непременно да ви донесат повече удоволствие.

Секс играчките са като всички други стоки, скъпото не винаги означава по-добро.

Мит №8: Секс играчките са за извратени

Фактът: Понятията "нормално” и "извратено” са доста относителни. Колкото по-лесно приемете факта, че всеки е по своему извратен, толкова по-добър и прекрасен ще бъде сексуалния ви живот.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови