5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Женският оргазъмНай-силното чувствено преживяване на една жена – това е оргазма й. Но знаете ли, колко вида женския оргазъм има? Не говорим за разделяние по сила или честота, тъй като за някои жени оргазма е слабо усещане за удоволствие, намек за тяхната неразбудена сексуалност, а при други, които са по-опитни и страстни, той е ярък ибурен, като експлозия. Жената може да получи само един оргазъм по време на половия акт или няколко последователни мощни оргазма в разстояние на няколко минути. Силният оргазъм помага на жените да се отпуснат и да превъзмогнат стреса. Да, той наистина лекува тялото!

При жените, които нямат редовен сексуален живот, започват различни неприятни процеси, известни като женски болести. Възбуда без удовлетворение се отразява отрицателно върху здравето на нежния пол. И няма морални норми или комплекси, които да са в състояние да лекуват. Обратно, жените, които редовно изпитват силен и разнообразен оргазъм, не само са в добро здраве, но и изглеждат забележително. И спокойно можем да предположим, че те изпитват всичките четири вида оргазъм.

Вагинален оргазъм

Почти всички жени по време на вагинален секс изпитват именно този вид оргазъм. Той не изисква допълнителни ласки и стимули от страна на партньора по време на половия акт. И точно него имат предвид мъжете, когато произнесат думата "оргазъм".
Силата и продължителността на това удоволствие, зависи от размера на члена и от скоростта на движението му. Но дори и ако партньорът не е с голям член, но фрикциите му са чести и практически вкарва и изкарва пениса си почти изцяло, жената получава много мощен оргазъм, който може да продължи и повече от минута.

Клиторен оргазъмЖенският оргазъм

Този оргазъм настъпва при стимулирането на клитора с ръка, език, устни или пенис. Да, пенисът също може да предизвика клиторен оргазъм! Ето как:
- Триене главичката на члена в клитора, без проникване в продължение на няколко минути. Вие или вашият партньор леко хванете с ръка члена му и започнете с главичката да масажирате клитора и половите устни.
- По време на полов акт. В някои пози пенисът въздейства на нервните окончания в клитора, което предизвиква незабравимо усещане. При всяка една жена тези пози варират. Експериментирайте, за да откриете вашата поза!
При силна възбуда клиторът нараства няколко пъти. Това не говори за оргазъм, а показва желание за сексуално удоволствие.

Маточен оргазъм

Получава се в случаите, когато членът достигне до матката и преди всичко зависи от дължината на мъжкия полов орган. Той продължава дори няколко минути, след като пенисът е вече извън вагината.

Оргазъм при стимулиране на "G"-точката

Въпросът за съществуването на "G"-точката е твърде спорен. Но все пак, ако вярвате в нейното съществуване и в това, че сте я открили, ефекта "оргазъм при стимулиране на "G"-точката" може да постигнете при въздействие на главичката на члена върху нея. Най-удобна поза в случая е, когато жената е отдолу, а под кръста и е поставена възглавница.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови