4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

sex secrets woman 2012Всеки човек си има свои малки тайни, скрити някъде дълбоко в неговото съзнание. Някои от тях, за които жените рядко говорят, но често мислят за тях, ще видите по-долу.

Тайна номер 1

Тя не обича прекалено дългия секс

Не смятайте това за сензация. Жените искат любовник, а не секс машина. Обожават оргазмът един път, а не безкрайните. Два са бонус, а след това отегчение и нетърпение да свърши секса (понякога зависи и от ситуацията).


Гореща препоръка: отпуснете се до нея и се насладете на мириса на кожата и косата й и когато тя е готова отново ще ви покаже.

Тайна номер 2

Тя обича менструалния секс

Това е истина, но има правила. Да, овлажняват се много бързо, а ако използва тампони, може да очаквате по–късно да ви връхлети “валежът”. Или пък ако не, то веднага ще навлезете под “дъждът”. Да, и трябва да се чистите по–дълго време и по–обстойно. Това са някои минуси, но има и доста големи плюсове за мъжете. Например ще правите секс на готово – на влажно, сухият секс е болезнен и за вас и за нея. Жените в този си период са най – страстни и отдадени на секса... нали знаете хормони.

Тайна номер 3seks taini na jenite

Тя мисли, че пръстите могат да бъдат отблъскващи

Когато използвате пръстите си, за да създадете удоволствие на жената запомнете, че входа на вагината има дълга цифра от нервни окончания, които са абсолютно съпоставими с тези, които са дълбоко скрити вътре, използвайте това знание за вашето преимущество. Целта е да й доставите удоволствие, затова се съсредоточете и се опитайте да разберете как точно й харесва. Доставете й удоволствие като я докосвате по външната страна на входа на вагината, потънете с пръсти вътре във вагината и отделете внимание на митичната G – точка. Ясно е, че първата зона бихте могли да стимулирате с пръсти, както и донякъде втората, но, третата няма как да стане, затова използвайте пръстите си за стимулация на удоволствието, а не за средство за секс.

goresht sex v leglotoТайна номер 4

Тя обича да пробва нови неща

Има много неща, които тя винаги е искала да опита в секса, но не се чувствала достатъчно комфортно, за да ги сподели с вас. Неща като: анален секс, анално стимулиране, фетиш, секс на публично място и т.н. Най–лесният и отпускащ начин е да я накарате на напише какво би искала да й се случи в секса и вие можете да направите същото. След което всеки ще прочете на другия желанията и бихте могли да ги пробвате заедно, като правите отметки в списъците на всяко изпълнено желание. Така ще е забавно и много удовлетворяващо и за двамата.


Тайна номер 5

Тя е възбудена сутрин

Ако вашето момиче не е ранобудница има някои номерца, които можете да приложите, за да чуете: “Ооо, да това е приятно”. Никоя жена няма да ви откаже сутрешно секс–събуждане.

В заключение за секс тайните:

Има много други неща, които жените харесват тайно или ненавиждат, но всяка е различна, следователно са различни и нейните копнежи и подсъзнателни желания, които я отвеждат на седмото небе. Разберете ги, приложете ги и тя ще ви боготвори и ще ви отвърне със същото.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови