5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

секс през лятото Дори и в задушните летни нощи секса може да бъде вълнуващ и романтичен. В този период на годината можете да откриетe блаженството във връзката си.

Всичко, което трябва да направите е да осигурите всички необходими "съставки", за да "запалите" летните дни и нощи.

Кубчета лед

Когато се използват с фантазия, блокчета лед могат да направят чудо. Взeмете няколко от хладилника и се възползвайте през предварителната игра. Как ще направите това зависи от това каква ви е фантазията. Задръжте кубчето лед в устата и целунете партньора си, после прокарайте кубчето надолу по гърдите му (й)... схванахте идеята, нали?

Мокри дрехи

Има ли по-добър начин на прелъстяване от прозрачна и тясна дреха? Уверете се, че тениската е достатъчно влажна за вашия партньор да разбере съобщението. Можете да се покажете и с влажна кърпа преди лягане. Ако имате водно легло напълнете го със студена вода. След това само се оставете на страстите.

Сутрешен секс

Ако след лятната нощ се чувствате уморени, не се притеснявайте. Сутрин най-добре ще ви събуди студено кафе и ванилов сладолед. Това можете да разделите с партньора си. След това оставете се на въображението и страстите.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови