5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

жрица на любовтаЗащо мъжете си падат по това?

Не са единични случаите от световната политика, когато уважаван лидер губи позиции след избухване на сексскандал или казано по просто, когато го хванат по бели гащи в някой бордей. Защото мъжете са готови да рискуват всичко - кариера, здраве, пари и семейство, за да се възползват от услугите на жриците на любовта?

"Жената трябва да бъде кралица в гостната, слугиня в кухнята и мръсница в спалнята" - казва една народна мъдрост.

Ако вие не се харесвате на приятелите му, забравете да ви кани често навън, ако готвите зле - най-вероятно ще си купува пица. Но ако не реализирате фантазиите му в леглото, тогава най-вероятно той ще отиде там, където сбъдват мъжките мечти на професионално ниво. Но тук има и още един въпрос - дори и съпрузите на онези жени, които са богини в леглото, също обичат забежките! Защо?

Най-древната професия

Проститутките се споменават още в Стария Завет - блудницата Раав от Йерихон и в Новия - Мария Магдалена. Първите бордеи датират още от Древна Гърция, където специално обучени робини са обслужвали клиентелата, съставена предимно от моряци и несемейни мъже. В Древна Индия храмовата проституция имала култова форма. В днешно време проституцията е легализирана в някои страни, но всъщност благодарение на новите средства за масова комуникация, тя е глобално разпространена и достъпна за абсолютно всеки.

жрици на любовта

Защо мъжете отиват при проститутка

Отговорът на този въпрос е най-добре да се потърси при виновниците тази професия да просъществува така дълго. Социолози от много страни са провеждали нееднократно анкети сред мъжете в полово активна възраст. Обобщението от отговорите на европейците е следното:
Първо, проститутката излиза много по-евтино отколкото жената, която трябва да бъде ухажвана и издържана, водена на ресторанти и театри и т.н.
Второ, можеш да избираш времето, когато имаш нужда от сексуален контакт (срещите са съобразени единствено с времето на клиента), освен това не се губи време като при "обикновените" жени, когато дори не е сигурно, че ухажваната дама ще отговори на заявката за секс.
Трето, жените рядко се съгласяват просто да правят секс - те искат отношения, чувства, романтика. Проститутката не иска обяснения.
Четвърто, в секса с проститутка мъжът може да заяви предварително какво иска и ако се договори, ще го получи.
Пето, платеният секс предлага широк избор - днес може да е пищна брюнетка, а утре - стройна блондинка.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови