4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Костюм на секретаркаЕто най-разпространените "креватни игри", които могат да ви помогнат да разнообразите сексуалния си живот.

Секретарка

Ах, тези лични помощнички на шефа!

Уж са прилични, прилежни и порядъчни, а побъркват всеки мъж. А вечер вашият любим все е пред компютъра, нали? Отлично. Звъните му на мобилния от съседната стая и със сериозен тон се интересувате дали не иска кафе или бира...

Обличате строг тоалет - например лесни за събличане пола и сако, чорапи с жартиери и обувки на ток. Особено внимание обърнете на прическата - нека косата да е прибрана. Ако намерите, сложете и очила. Докато внасяте кафе в стаята, попитайте: "Още нещо?" Най-вероятно мъжът ви ще приеме правилата на играта и ще помоли да му помогнете за някоя важна работа...


Полицайки и военнослужещи

По необясними причини жените в униформа предизвикват у мъжа най-буйната сексуална реакция.Костюм на полицайка

Ако вашият партньор харесва униформите, смело си купете една. Ако диша неравномерно, като види катаджийска палка, можете да разиграете сцената "направихте нарушение - вашите документи! Елате с мен за проверка!"... Ще му се наложи да плати глобата... в натура! Що се отнася до жените във военна униформа, достатъчно е да застанете мирно и с отсечен глас да кажете: "Господин сержант, редник Иванова - разрешете да остана!" А после фантазията на мъжа ще заработи.

Студентка

Играта на преподавател и студентка е най-разпространена при по-младите двойки.

Костюм на ученичкаПо-зрелите предпочитат варианта "учителка - баща на проблемен ученик". Но и в двата случая същината е една. Ученическите години, строгите учители и директорът на училището оставят в съзнанието ни незабравими впечатления. За тази игра е важно не толкова наличието на специален костюм или допълнителни атрибути, колкото способността да се съпротивлявате, силният морален дух.
Безспорно описаните варианти на ролеви игри в леглото не обхващат цялото многообразие от сексуални сцени - не търсехме това. Главното е да решите за себе си кои роли са приемливи за вас, кои - страстно желани... И да ги практикувате от време на време. Тогава дори след 10 или 20 години брачен живот може отново да се влюбите в собствения си мъж и да се изненадате колко малко всъщност знаете един за друг.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови