5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
Изневярата при мъжете и женитеПовечето хора смятат, че мъжете изневеряват повече, но истината е съвсем различна – просто жените са по-мнителни и по-често хващат своите половинки като кръшкат, а и са доста по-потайни и по-добри лъжци. Защо тогава всички мислят обратното? Защото жените умеят да прикрият по-добре забежките си.

Един мъж с удоволствие разказва за своите "креватни подвизи", докато жената – напротив, старае се никой да не разбере за това. Ето защо нежната половинка от човечеството по-лесно изобличава неверния си партньор, тъй като има повече информация.

Според психолозите всичко се свежда до това как са устроени жените и мъжете и най-вече от отношението на жената към мъжа. Даже когато изневерява, тя или се старае да не го нарани, или се стреми да запази семейството си, или пък се страхува да не загуби източника на финансова стабилност, затова по-всякакъв начин се опитва да прикрие своята тайна.

Мъжете се отнасят към чувствата на съпругите си по-лекомислено. Те не са способни да тълкуват правилно знаците, които биха им подсказали, че жената до тях си има любовник – започва да пази диета, сменя козметиката, подновява гардероба си. В повечето случай мъжете или не го забелязват, или пък се радват, без да се замислят на какво се дължи тази рязка промяна.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови