5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

love and sexУчените по целия свят продължават да спорят относно ползите от бурния секс за организма. Според някои от тях той причинява неблагоприятни последици. Други пък твърдят, че сексът на скорост укрепва здравето и удължава живота.

Немски специалисти обясняват, че сексуалната хиперактивност води до мигрена и проблеми с кръвното налягане. Те смятат, че възбудата трябва да става постепенно, за да се избегне стресът. По време на рязкото сексуално възбуждане се повишава кръвното налагане, което по време на оргазма рязко спада.

Това е много неблагоприятно за състоянието на съдовете, които стават много чувствителни при рязкото понижаване на кръвното налягане.

На другия полюс са американците. Те гледат на скоростния секс с добро око. Разглеждат го дори като вид фитнес и смятат, че „движенията“ продължават живота. Солидарни с американските учени са холандците, които отдавна доказват лечебното въздействие на скоростния секс. След проведени изследвания холандците твърдят, че някои пози са способни да лекуват заболявания на партньорите. Например мисионерската намалявала симптомите на простуда при жената, докато за мъжа най-полезна поза била тази на гръб.

мъж и жена в бурна любов

Добавете коментар

Защитен код
Обнови