sexy ass 5544Винаги сме смятали, че истинският мъж трябва да опита от всичко, преди да избере най-доброто за себе си. Всичко за жената можеш да знаеш само от опита, за разлика от останалата информация, която е изградена само от сухи теории.

Жена, кола и къща се избира само един път, но колата може да се покара, къщата може да разкаже много истории, а жената може да бъде само суха теория. Ти си принуден да използваш единственото, което имаш за възприемане на жената срещу теб.

интимно орални ласки"Хайде да го направим, за да успокоиш напрежението и да заспиш като къпан" – чували сте това изречение много пъти. За съжаление то не е съвсем вярно. Сексът невинаги има успокоителен и приспивателен ефект. Прекалено разюзданите ласки по-скоро ще ви разсънят и подготвят за една крайно неспокойна нощ.
При липса на сън сексолозите предлагат друг медикамент.

sex man girl 6377Милиони хора по целия свят не могат да изкарат втората част от работния ден, ако не подремнат за час-два на обяд. Много учени също са се изказали за ползите от следобедния сън. Той позволява на мозъка да си почине, сваля стреса и зарежда машинките ни с необходимата енергия. Но абсолютно същите предимства има и сексът по обяд.

интимно орален сексСексоложката и колумнистка Дженифър Гуд предлага на дамите, чиито мъже обожават оралната любов, творчески начин, който може да остави дълготрайни впечатления у партньора.

интимно възбуда мъжеКогато говорим за възбуда, има някои неща, които вълнуват мъжете доста повече от обемните коси и извадените на показ прелести.

Вижте ги, пък нека господата си кажат дали наистина е така.

интимно нещата, които всеки мъж иска по време на сексПротивно на общоприетото схващане, целта на мъжете не е просто да ни вкарат в леглото. За тях си е важен и самия процес.

Дори според някои специалисти, съвременните мъже са станали наистина много взискателни!

Good Sex 5554Мъжете биха предпочели да имат повече време за секс, вместо да прекарват деня си в работа, показва ново изследване.

Идеалният ден за мъжете изглежда така – 4 часа и 19 минути секс, 3 часа и 36 минути работа и 3 часа и 22 минути среща с приятели и семейството.
sexiest lady 574774Вместо да се облекат в предизвикателно бельо "за сън", дамите предпочитат да легнат до половинката си голи и да не бавят ненужно сексуалните си преживявания, преди да заспят.

Ново проучване разкрива, че в началото на връзката, жените харчат безбожни суми за секси бельо с много дантела, декорации и разголени елементи, а с течение на времето все повече се отказват от тази инвестиция.