5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

vilakriciaДомът сред природата е многолик – иска и да се разтвори в нея, и да изпъкне на фона й. Обитателите пък жадуват простор, но и лично пространство. Вписани деликатно в синевата и зеленината на Сардиния, същевременно впечатляващи със стила си – в една голяма част от вилите тук ще усетите почерка на Джани Гамонди - геометрични силуети, ненатрапчивата палитра, естествени материали като местния гранит и ирокото (африканско дърво което често се използва за настилки..със сигурност подчертано внимание към детайла.

 

 

Джани Гамонди, роден в Александрия, учи архитектура в Милано при Джо Понти и Ернесто Роджърс. След завършването си през 1966 г., открива архитектурно студио в Милано и веднага започва работа в Коста Смералда, където основава и браншово студио.

vilakrizia


Неуморим пътник, той специализира в областта на елитния туризъм, създава вили, селища, хотели, курорти и голф игрища в цял свят, предимно в екзотични места, като на Карибските острови, Бермудските острови, Австралия и Хавай. Неговите най-важни и успешни проекти са в Порто Ротондо, Порто Сан Паоло, Кода кавало и Пунталдия в Сардиния, Krizia K-клуб в Барбуда, курорта Emerald Cove в Антигуа, и много частни домове на знаменитости.

vilakricia2

vilakrizia2

източник:www.giannigamondi.com

Добавете коментар

Защитен код
Обнови